Νίκος Παπαδάτος
Το Πρότυπο Φανοποιείο είναι μια σύγχρονη μονάδα βαφείου και φανοποιίας αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 1980 από τον Νίκο Παπαδάτο, και βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο σε ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα. Το Πρότυπο Φανοποιείο δεν είναι απλά μια επιχείρηση: είναι μεράκι, είναι πάθος για το αυτοκίνητο. Με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια εξελισσόμαστε συνεχώς και πλέον διαθέτουμε και υπηρεσίες service αυτοκινήτου.

Το Πρότυπο Φανοποιείο σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας

  • Πρότυπο Φανοποιείο: Η πολύχρονη εμπειρία του στο χώρο και η εξέλιξή του σήμερα σε μία από τις καλύτερες και πιο εξοπλισμένες μονάδες φανοβαφείου, το καθιστούν ικανό να ανταποκριθεί με επιτυχία στα υψηλότερα standards ποιότητας.
  • Το Πρότυπο Φανοποιείο αποτελείται από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, με εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι επιλεγμένοι κάτω από αυστηρά κριτήρια, ώστε να επιτυγχάνεται το άριστο επιθυμητό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε επισκευή ή βελτίωση.
  • Με ιδιαίτερα αναπτυγμένη οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον, το Πρότυπο Φανοποιείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξοπλισμό του με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά βαφής και τεχνικό εξοπλισμό με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις που καθορίζουν οι οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης.
  • Το 2013 το Πρότυπο Φανοποιείο μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και συνεχίζει να ανταποκρίνεται επάξια σε κάθε σας ανάγκη. Ο χώρος καταλαμβάνει 1.000m2 και μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα για επισκευή 15 θέσεις εργασίας αυτοκινήτου καθώς και μεγάλο αριθμό παραμονής οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα ο εξοπλισμός του συνεργείου αποτελείται από 2 ανυψωτικά, διαγνωστικό μηχάνημα, μηχάνημα πλήρωσης φρέον. Επιπλέον ο εξοπλισμός της φανοποιίας απαρτίζεται από 2 καλύμπρες (για όλους τους τύπους αυτοκινήτων), μετρικό σύστημα, 2 αργκον-ηλεκτρόποντα, αερόπρεσσες, σποτερ επισκευής μερών (χωρίς αποσυναρμολόγηση εσωτερικών μερών), ανυψωτικό. Τέλος στο χώρο της βαφής αυτοκινήτου παρέχουμε αντιρρυπαντικό φούρνο βαφής, μηχανή χρώματος με οικολογικά υδατοδιάλυτα χρώματα και υπέρυθρες ακτίνες.