Γυάλισμα Αυτοκινήτου

Το γυάλισμα του αυτοκινήτου είναι η επαναφορά της γυαλάδας και του αρχικού χρώματος του αυτοκινήτου. Συμπεριλαμβάνει την απομάκρυνση των μικροφθορών, των γρατζουνιών και των ξένων σωμάτων που προκαλούν αλλοίωση της αρχικής εικόνας του αυτοκινήτου. Το Πρότυπο φανοποιείο για άλλη μια φορά κάνει τη διαφορά χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο γυάλισμα: με αλοιφές της εταιρείας PRESTA, αμερικάνικων προϊόντων από το 1901 στο χώρο του γυαλίσματος.

Το αποτέλεσμα του γυαλίσματος μπορείς να τελειώσει με 3 διαφορετικές κατηγορίες προστασίας χρώματος: το κέρωμα (το οποίο έχει διάρκεια 3 μήνες), τη συνθετική προστασία χρώματος (synthetic coat) της εταιρία Williams High Performance Car Care (η οποία έχει διάρκεια από 1 έως 3 έτη) και την κεραμική προστασία χρώματος (ceramic coat) της εταιρίας Williams High Performance Car Care(η οποία έχει διάρκεια 5ετή με γραπτή εγγύηση). Το Πρότυπο Φανοποιείο είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρίας Williams High Performance Car Care. Επίσης, σε κάθε όχημα που ολοκληρώνεται η διαδικασία του γυαλίσματος γίνεται και αναζωογόνηση των εξωτερικών πλαστικών μερών, με αποτέλεσμα την επαναφορά τους στην αρχική τους κατάσταση και την προστασία τους.

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί κάποιος για ένα αυτοκίνητο είναι πάντα η κατάσταση του χρώματός του. Αυτό δείχνει πάντα πόσο καλοδιατηρημένο και προσεγμένο είναι. Το χρώμα όμως, ταλαιπωρείται συνεχώς όσο προσεκτικοί οδηγοί κι αν είμαστε. Η ηλιακή ακτινοβολία, η όξινη βροχή, τα περιτώματα πουλιών ακόμα και η ρετσίνη των δένδρων βλάπτουν σημαντικά τη γυαλάδα, την ομοιομορφία και την ποιότητα του χρώματος. Με τις ειδικές εργασίες γυαλίσματος που εφαρμόζουμε, το χρώμα επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση, αφαιρώντας ατμοσφαιρικούς ρύπους, κόλλες, επιφανειακές μικρογρατζουνιές χωρίς να έχει αφαιρεθεί το χρώμα. Τα υλικά μας είναι κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής και είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση.

Τί περιλαμβάνει ακριβώς η διαδικασία του γυαλίσματος;

Μπορείτε να μου πείτε δυο λόγια για τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στο γυάλισμα;